image/svg+xml

Organik Tarım ile Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı Öğrencileri ile Teknik Gezi gerçekleştirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Cevdet GÜMÜŞ, Doç. Dr. Deniz ÇELİK ve Öğr. Gör. Veli KOCA'nın sorumluluğunda 02.06.2023 tarihinde Organik Tarım ile Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı öğrencilerinin katılım sağladığı teknik gezi düzenlenmiştir.
Gezi kapsamında Sukulent bitki yetiştiriciliği yapan Bartın Çakırlar Tarımland firması, Kastamonu İzbeli Organik Tarım Çiftliği ve Kastamonu Ilgaz Dağı Milli Parkında incelemelerde bulunulmuştur.
Gezide Bartın Çakırlar Tarımland firması yetkilisi Ali SARIGÜL ile Kastamonu İzbeli Organik Tarım Çiftliği yetkilisi Sabiha İZBELİ işletmeleri hakkında katılımcılara bilgilendirmeler yapmıştır.
Gezinin Ilgaz Dağı Milli Parkı bölümünde ise Ilgaz Dağı Milli Parkı yetkilileri geziye eşlik etmişler, milli parkın biyoçeşitliliği, doğal kaynak değerleri, turizm potansiyeli, tarihi ve kültürel değerleri ile ilgili bilgiler vermiştir.
  • 2023-2024 Bahar Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı

• Öğrencilerimize Budama Eğitimi ve Uygulaması Gerçekleştirildi

• Mezunumuzun Tarımsal Üretimdeki Başarısı

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı

• Mezun Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

• Temiz Üniversite Temiz Bartın Etkinliği Düzenlendi

• "Sonbahar Yapraklarının Geri Dönüşümü" Kompost Yapım Etkinliği Gerçekleştirilmiştir.

• 2023-2024 Güz Dönemi Bölüm Danışma Kurulu Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

• Öğrencilerimize Kalite Kültürüne Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi.

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı