2023-2024 Güz Dönemi Bölüm Danışma Kurulu Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Danışma Kurulu, Bölüm Öğretim Elemanları Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, Dr. Öğr. Üyesi Cevdet GÜMÜŞ ve Öğr. Gör. Dr. Nazlı İlke EKEN TÜRER, Öğrenci Temsilcileri Recep Tahir KULOĞLU ve Şerif DENİZ, Tarım İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKYÜZ, Danışma Kurulu Üyesi Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin ÖNDER’in makamında 03.11.2023 Cuma günü saat 10.00’da toplanmıştır.

Toplantıda Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı Ders Planı, önümüzdeki süreçte yapılacak etkinlik ve planlamalar değerlendirilerek görüş birliğine varılmıştır. Toplantıda özellikle uygulamalı eğitim anlamında Bölümümüz ile Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasındaki işbirliğinin önemi vurgulanarak, Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Meyve Bahçesinde bazı kültürel işlemlerin uygulanmasında bölüm öğrencilerimizin de eğitim amaçlı katılımı kararlaştırılmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin mezuniyet koşullarından biri olan Zorunlu Staj döneminde Tarım İl Müdürlüğü Staj Sorumlusu Ziraat Mühendisi Mutlu KELEŞ'de toplantıya katılarak staj süreci, ders planı ve eğitim öğretim ile ilgili geri dönütlerini belirtmiştir.

Toplantı akabinde Müdürlük yemekhanesinde ikramda bulunan Tarım İl Müdürü Sayın ÖNDER'e güzel ev sahipliği ve eğitim öğretime verdiği değer ve bölümümüze olan katkıları için teşekkür ederiz.