Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Verildi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cevdet GÜMÜŞ tarafından Organik Tarım Programı  birinci sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi.
30 Eylül 2022 tarihinde saat 10:30 de gerçekleştirilen eğitimde; Bartın ili hakkında ve Üniversitemiz ile yerleşkeleri, Üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, öğrenci kulüplerinin faaliyet alanları, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, Çift anadal programı, UZEM gibi birçok genel konularda bilgilendirme yapan GÜMÜŞ daha sonra Bölümümüz ile ilgili tanıtım gerçekleştirerek öğrencilerimizin sorularını cevapladı.