Öğrencilerimize Bitki Aşılma Eğitimi Gerçekleştirildi.

Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde Organik Tarım Programı ve Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı Öğrencilerine yönelik 11.11.2022 Cuma Saat: 9.30 'da Bitki Aşılama Eğitimi verildi.
Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin ÖNDER'in Bartın Tarımsal Faaliyetleri, öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilecek ve gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler ile ilgili bilgilendirmesinin ardından Bartın Tarım İl Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Mutlu KELEŞ öğrencilerimize Bartın Yöresindeki bitkilerde en çok uygulanan aşılar ile ilgili bilgi verdi. Akabinde uygulamalı olarak aşı çeşit ve tekniklerini anlattı. Daha sonrasında da Müdürlük bahçesinde bulunan MM106 Elma Çeşidinde budama örneklemini uygulamalı olarak gösterdi.
İki saati aşkın eğitiminin ardından Sayın KELEŞ'in öğrencilerimizin sorularını cevaplandırmasıyla eğitim sonlandırıldı.
Eğitimde bizlere kapılarını açan Tarım ve Orman İl Müdürü Yasin ÖNDER'e ve eğitimi gerçekleştiren Ziraat Mühendisi Mutlu KELEŞ'e özverilerinden ötürü Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü adına teşekkür ederiz.
  • 2023-2024 Bahar Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı

• Öğrencilerimize Budama Eğitimi ve Uygulaması Gerçekleştirildi

• Mezunumuzun Tarımsal Üretimdeki Başarısı

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı

• Mezun Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

• Temiz Üniversite Temiz Bartın Etkinliği Düzenlendi

• "Sonbahar Yapraklarının Geri Dönüşümü" Kompost Yapım Etkinliği Gerçekleştirilmiştir.

• 2023-2024 Güz Dönemi Bölüm Danışma Kurulu Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

• Öğrencilerimize Kalite Kültürüne Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi.

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı