Bölüm Öğrenci Temsilcilerimizle Toplantı Yapıldı.

Akademik Danışmanlık Eylem Planı çerçevesinde 1. Sınıf Öğrenci Temsilcisi Recep Tahir Kuloğlu , 2. Sınıf Öğrenci Temsilcisi Ecrin Tatar ve Birkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Elemanları ile 10.03.2023 Cuma Günü 12.30'da toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda eğitim öğretime yönelik bahar dönemi ile ilgili ön bilgilendirme yapılmış ve temsilcilerden öğrencimizin talepleri alınmıştır.

Bahar dönemi ile ilgili alınan veya revize edilen kararların da temsilcilerimiz aracılığı ile öğrencilerimizle paylaşılması kararlaştırılmıştır.