Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Alibeyköy Fidanlığı ve Peyzaj İstanbul Fuarına Teknik Gezi.

Organik Tarım Programı ve Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı Öğrencilerine yönelik Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Alibeyköy Fidanlığına teknik gezi düzenlendi.
Fidanlıkta incelemelerde bulunan öğrencilerimize bitkiler, bakım işlemleri, toprak hazırlığı ve işletme ile ilgili olarak teknik personel Mustafa Güven, Bahçe Market Sorumlusu Seyhan Mısır Kaya ve Avrupa Yakası Fidanlık ve Lojistik Şefi Ersoy Bayrak tarafından bilgi verildi.

İstanbul’da düzenlenen “İstanbul Peyzaj, Peyzaj Malzemeleri, Süs Bitkileri, Park ve Bahçeler Fuarına” iştirak edildi. Fuar kapsamında öğrenciler peyzaj uygulamalarında kullanılan ağaç, çalı, çim gibi bitkisel malzemeyi; dikey bahçe sistemleri, peyzaj sınırlayıcıları gibi yapısal materyalleri; sulama teknolojileri, bahçe aletleri gibi makine ve ekipmanları yerinde görme ve inceleme fırsatı buldular. Firmalarla staj ve iş imkanı için iletişim kurdular.

Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen MYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi’ye ve öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Teknik Gezi Faaliyetlerini Düzenleme ve Yürütme Komisyonuna ve Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzuna teşekkür ederiz.