2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Organik Tarım Programı ile Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine, 12.10.2023 tarihinde saat:13:00’da oryantasyon eğitimi verildi.
Eğitime iki programın öğretim elemanları; Doç. Dr. Deniz ÇELİK, Doç. Dr. Yafes YILDIZ, Dr. Öğr. Üyesi Cevdet GÜMÜŞ, Öğr. Gör. Dr. Nazlı İlke EKEN TÜRER, Öğr. Gör. Şaziye BOZDAĞ ve Öğr. Gör. Veli KOCA katılım sağladı.
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cevdet GÜMÜŞ tarafından sunulan Oryantasyon Eğitiminde; Üniversitemiz ve Yerleşkeleri, Üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, Sıfır Atık, Enerji Verimliliği, RİMER, Kalite Süreçleri, E- Kampüs,  EDUROAM,  ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, Çift anadal programı gibi birçok konu ile birlikte Bartın ili hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.
Ayrıca Öğr. Gör. Şaziye BOZDAĞ tarafından Bağımlılık ve Bağimlılıkla Mücadele Yöntemleri anlatıldı.
Eğitimin akabinde Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ ile Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nur Selin DUR ve Öğr. Gör. Hasan ASLAN Oryantasyona katılım sağladı.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ öğrencilerimize Yüksekokulumuzun işleyişi, İdari Personel ve görevleri, Oryantasyon Rehberi, RİMER gibi konularla ilgili bilgilendirde bulundu. Bununla birlikte Üniversitemiz Kalite Süreçleri ve Öğrenci Odaklı yaklaşımımıza da değinerek eğitim ve öğretim açısından sürekli iyileştirmeye yönelik kararlara öğrencilerimizin de dahil olduğunu vurguladı.