Kompost Gübremize Sıvı Hümik Asit Uygulaması

Gübreler ve Gübreleme dersi kapsamında sonbaharda kampüsümüzden toplanan yaprak ve yeşil bitki artıklarından, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi önderliyle öğrencilerimizin kurduğu kompost gübrenin oluşum sürecini hızlandırıp, mikroorganizma faaliyetlerini artırmak amacıyla yine organik gübre çeşidi olan sıvı hümik asit uygulanmıştır.

Toplanan bitki artıkları ayrışma sürecini tamamladıktan sonra tarımsal sürdürülebilirlikte elzem olan organik gübremiz, mesleki uygulama dersi ve staj kapsamında seralarımızda yetiştirilen bitkilere uygulanacaktır.
  • 2023-2024 Bahar Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı

• Öğrencilerimize Budama Eğitimi ve Uygulaması Gerçekleştirildi

• Mezunumuzun Tarımsal Üretimdeki Başarısı

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı

• Mezun Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi

• Temiz Üniversite Temiz Bartın Etkinliği Düzenlendi

• "Sonbahar Yapraklarının Geri Dönüşümü" Kompost Yapım Etkinliği Gerçekleştirilmiştir.

• 2023-2024 Güz Dönemi Bölüm Danışma Kurulu Üyeleri ile Toplantı Gerçekleştirildi.

• Öğrencilerimize Kalite Kültürüne Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi.

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı